Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Nomineer een ervaringsdeskundige voor de Conny Kooijman Prijs

13 augustus 2024 Redactie Klik Geen reacties

De LFB reikt op 1 november voor de tweede keer de Conny Kooiman Prijs uit aan een ervaringsdeskundige die de positie van mensen met een verstandelijke beperking weet te versterken. Ken jij zo’n ervaringsdeskundige? Nomineer deze persoon, want de inschrijving is geopend.

De Conny Kooijman Prijs is vernoemd naar Conny Kooijman, mede-oprichter en oud-directeur van de LFB, die vanaf de oprichting in 1995 hard heeft gestreden voor gelijke rechten voor en de emancipatie van mensen met een verstandelijke beperking. Bij de eerste uitreiking kreeg Connie de prijs zelf uit handen van LFB-directeur Ellis Jongerius.

Wil jij iemand nomineren? Ga dan naar de website van de LFB, waar je een nominatieformulier kunt invullen. Doe dit voor 20 september 17.00 uur. Eind september worden drie genomineerden bekendgemaakt. Het publiek kan vervolgens een online stem uitbrengen. Daar rolt een winnaar uit die op 1 november op Papendal in het zonnetje wordt gezet door Conny Kooijman zelf.

De prijs bestaat uit een wisselbeker en een geldbedrag van 1000 euro. De winnaar kan dat geld besteden aan een nieuwe activiteit.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!